DESPRE NOI SERVICII PORTOFOLIU CONTACT
Compania Ted Construct foloseste in realizarea constructiilor civile si industriale materiale de calitate si durabilitate net superioara, agrementate tehnic cu respectarea celor mai ridicate standarde privind calitatea in constructii...
Firma noastra acopera toata aria de constructie de drumuri, indiferent de structura sistemului rutier, executand si poduri, indiferent de fundatie sau deschidere. Beneficiem de asemenea de cunoasterea de detaliu a normelor nationale si europene...
Compania TED CONSTRUCT SRL executa aductiuni de apa si retele de canalizare si constructii de statii de epurare folosind materiale si echipamente la cele mai inalte standarde, nationale si europene...
In prezent TED CONSTRUCT SRL are un parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri si poduri...
     
  Despre TED Construct     
     

Compania Ted Construct


A luat fiinta in anul 1996 a ca urmare a initiativei d-lui BRANZA CORNEL in calitate de asociat unic.

Obiectivul sau de activitate este complex, preponderat in sfera constructiilor, reprezentat in special de :

1.Lucrari de constructii drumuri si autostrazi, lucrari de canalizare retele de apa, lucrari terasiere constructii civile si industriale:

2.Prepararea mixturilor asfaltice;

3.Prestatii de transport auto, si cu utilaje de constructii specifice.

4.Lucrari de canalizare retele de apa ( aductiuni de apa, canalizare cu statie de pompare, statii de clorinare) de constructii specifice.

5.Prestatii de transport auto, si cu utilaje de constructii specifice.

In anul 2005 cifra medie de salariati a ajuns la 87 de muncitori, cuprinzand ingineri, economisti, tehniceni, maistri si muncitori de inalta medie calificare.

In anul 2006 au fost create noi locuri de munca, societatea a desfasurat o activitate profitabila inregistrand o cifra net de afaceri de 4.491.084 lei.

In anul 2007 societatea isi mareste patrimonial prin achizitia de noi utilaje detinand instalatii tehnice si masini in valoare totala de 2.249.181 lei.

In cursul anului 2008 societatea inregistreaza o cifra de afaceri de 10.629.279 , patrimonial societatii inregistreaza o crestere a activelor imobilizate urmare a achizitionarii unei statii de producere Mixturi asfaltice cu o capacitate de 80 to/h sis altor utilaje specifice lucrarilor de constructii si reparatii drumuri.

Deasemenea anul 2009 s-a incheiat cu un rezultat al exercetiului financiar pozitiv, inregistrand o cifra de afaceri de 8.119.217 lei.

In anul 2010 societatatea a realizat o cifra de afaceri de 9.219.010 lei , cu un profit de 372.960 lei si a semnat 3 contracte de excutie lucrari cu fonduri FEADR.


In anul 2011 cifra de afaceri a firmei - 24.197.903 lei avand un efectiv de 105 salariati. Am realizat Reinoirea Sistemului de Managment al Caltatii SR EN ISO 9001:2008, certificat CertRom, Reinoirea Sistemului de Managment al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008, certificat CertRom.

In anul 2012 cifra de afaceri a firmei - 16.062.732 lei avand un efectiv de 118 salariati. Am realizat Retehnologizarea statiei de astfalt si achizitia de MADPATCHER pentru reparatii prin metoda stropirilor succesive, retehnologizarea statiei de asfalt si Recertificare CERTROM.In anul 2013 cifra de afaceri a firmei - 9.407.478 lei avand un efectiv de 120 salariati. Am realizat retehnologizarea statiei de asfalt, si obtinetea Certificatului de Conformiate a Controlului Produselor in fabrica de catre organisme certificate notificat de Comisia europeana AEROQ .

In anul 2014 am deshis un un punct de lucru in localitatea Taunusstr11 65183 Wiesbaden si santier in localitatea Heidelberg Germania.

Parcul de masini si utilaje este acoperit pentru piata actuala, dar se afla intr-o continua modernizare urmarind astfel cresterea calitatii, reducerea costurilor si , implicit, imbunatatirea performantelor financiare si cresterea salariilor angajatilor.


In anul 2015 societatea a realizat o cifra de afaceri de 22.195.457, cu un efectiv de 173 persoane din care 25 personal TESA, 30 soferi, 25 mecanici utilaje, 93 muncitori angrenati in productie. Am retehnologizat si reavizat statia de asfalt.

Societatea este membra a Camerei de Comert si Industrie Iasi, a Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania.

In prezent SC TED CONSTRUCT SRL este una dintre firmele cele mai puternice din judetul Iasi atat ca potential tehnic si uman, cat si ca seriozitate si capacitate de exprimare inginereasca.
Societatea este membra a Camerei de Comert si Industrie Iasi, a Asociatiei Profesionale de Drumuri si Poduri din Romania, ARACO.

Copyright 2008 Ted Construct SRL. All Right Reserved. Fabricat la Markfactory